Условия за доставка

За да поръчате от vavuradietitian.com, трябва първо да изберете желания артикул, след което да натиснете бутона “Купи”. След като сте направили Вашата поръчка, ако има детайли за уточнение ще се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката и подробностите около доставката.

Потвърждаване и преминаване към изпълнение на поръчка

Ако има детайли за уточнение по поръчката, тя се изпраща след потвърждение по телефона или чрез имейл от страна на служител на vavuradietitian.com 

Поръчките се обработват и изпращат в рамките на 7 работни дни. Ако има детайли за уточнение по поръчката потвърждаването става чрез телефонно обаждане или имейл от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. 

В случай, че решите да се откажете от поръчката си или да отразите промяна, то трябва да отразите промяната или отказа преди нейното изпращане.

Начин на плащане

Заплащането се извършва посредством услугата: „наложен платеж”. Стойността на стоката се заплаща от Ползвателя по обявените в деня на поръчката цени и в момента на нейната доставка (или при получаването й от офис на куриерската фирма). При интерес относно хранителни съвети- служител на vavuradietitian.com ще се свърже с клиента за допълнително уточнения. 

Цена на доставката

До офис на Спиди/Еконт: 5.99лв
До адрес: според тарифите на Спиди/Еконт
Над 80лв: безплатно

Срок на доставката

За София поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 1-3 работни ден с куриер Спиди или Еконт. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.За Страната поръчките постъпили в работен ден се изпълняват в срок до 2 работни дни с куриер Спиди или Еконт. Поръчките постъпили в делнични дни след 17ч, в Събота, Неделя или официални почивни дни се обработват на първия работен ден.